fbpx

Vinnustofa 4 – Mindful Movement – FRESTAÐ

Deildu:
  • ATH. 20% af upphæðinni er haldið eftir ef þú hættir við að mæta innan 2 vikna, upphæðin er ekki endurgreitt ef þú hættir við minna en viku áður en viðburðurinn hefst.

Vinnustofa 4 með Allison Rey Jeraci

  • Dagsetning: 13.nóvember
  • Vikudagur: Laugardagur 
  • Tími: 10:00 – 13:00.
  • Verð: kr. 9900 eða kr. 33.600 fyrir allar 4 vinnustofurnar.
  • Kennari: Allison Rey Jeraci

Mindful Movement

In this workshop, we set off on a mindful adventure to discover the vast sensations of the body through an array of movement exploration including mobility exercises, animal movements, „traditional“ alignment, alignment shifting and propping. By doing so, you will venture into your physical potential and prowess in an eclectic selection of yoga asana followed by a profound yoga nidra practice to integrate your physical, energetic, emotional and mental well-being.